مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

باعرض سلام. من قراره ضامن فردی باشم که از بازپرداخت ایشان مطمن نیستم، آیا راهی وجود دارد که قراردادی محضری بین من و ایشون نوشته شود که در صورت نپرداختن اقساط بتوانم مبلغ وام را از ایشون مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ضامن اقساط وام را پرداخت نماید ضامن میتواند دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هرتوافقی که خلاف شرع وقانون نباشه میتونید دتو قرارداد محضری بنویسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قراردادی بین خودتان تنظیم کنید و بابت ضمانت پرداخت اقساط چک و سفته بگیرید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درهرحالت اقساط از شما کسر میگردد و شما باید دادخواست مطالبه وجه دهید

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

سلام. در صورت عدم پرداخت وام از جانب وام گیرنده ، و اخذ اقساط از ضامن،
ضامن می تواند مطالبه ی مبلغ اقساط وام کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در هر صورت شما باید پرداخت کنید و بابت مبالغ به ایشان رجوع کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ضامن در هر حال پس از پرداخت به مضمون عنه مراجعه می کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر سفته یا چک از ایشان دریافت کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بهتر است که ضمانت نکنید در صورت ضمانت معادل دو برابر مبلغ پرداختی وام چک بگیرید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، قراداد خصوصی فیمابین تنظیم کنید

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
در صورت نپرداختن وام و پرداخت توسط شما، در هر صورت امکان مطالبه وجود دارد.

سپیده محمدی مزرعه

سرکار خانم سپیده محمدی مزرعه :

شما حتی اگر قرار داد مکتوب هم نداشته باشید بعد از پرداخت می‌توانند رجوع کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر از بازپرداخت اطمينان نداريد ضامن نشويد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تعهد محضری از ایشان دریافت نمایید با چک و سفته

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام درهرحال اگر پرداخت نکند و شما ملزم به پرداخت شوید میتوانید دادخواست مطالبه وجه ارائه دهید. بهتر است چک. سفته ازایشان دریافت نمایید

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

شما در هر حال میتونید در صورت عدم پرداخت وام گیرنده از دادگاه مطالبه وجه کنید اما مسئله اینجاست که ابتدا باید کامل پرداخت کرده باشید وگرنه امکان مطالبه نیست

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله در صورتی که مخالف قوانین و شرع نباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری امکان پذیر است اگر متنی تخصصی تنظیم گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مقابل میتوانید چک‌و سفته بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اقرارنامه ای در اینخصوص تنظیم و وجه التزام مشخص کنید ضمنا سفته یا چک هم بگیرید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
درصورت ضمانت از ایشان ودرصورتی که اقساط معوق شود بانک به صورت تضامنی علیه شما دادخواست میدهد ودر صورتی که مبلغ وام از شما وصول شود میتوانید علیه وام گیرنده دادخواست دهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقرارنامه محضری به مبلغ دوبرابر وام از ایشان بگیرید که مقروض شما هستند

الضمانت ؛
اول غفلت
ثانیا ندامت
ثالثا غرامت

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

هر توافقی که مخالف قانون نباشد الزام آور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرداخت نکند شما می توانید مطالبه کنید.
بابت ضمانت چک یا سفته بگیرید.

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

چک یا سفته بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اطمینان ندارید ضامن نشوید یا سفته بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمائید و قراردادی تحت عنوان ضمانت تنظیم نمائید و ضمانت اجرای این قرارداد را چک و سفته قرار دهید و مشخصات آنها را در قرارداد با جزئیات ذکر بفرمائید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به ازای میزان وام از ایشان چک دریافت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازی به این کار نیست ضامن کارش همین است که بجای فرا پرداخت کند و بعدا بتواند از وی مطالبه کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چه قرارداد بنویسید چه ننویسید اگر از حساب شما کسر شد میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید
بهتر است بابت ضمانت در پرداخت اقساط چک بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

محضر بعیده این کار را بکند اما اگر ملکی داشته باشد که در رهن شما قراردهد یا اینکه طی یک قرارداد چند فقره سفته ازش بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت ضمانت پرداخت اقساط چک و سفته بگیرید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما تکراری است قبلا پاسخ داده شده است

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

بله ازش تعهد بگیرید چک و سفته هم میشه

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

یک فقره چک معادل کل مبلغ اقساط وام به تام شما و به تاریخ اولین قسط ثبت کنند و قراردادی تنظیم کنسد و قید کنید در صورت عدم پرداخت هر کدام از اقساط،شما وجه چک را به عنوان وصول کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بصورت کلی اگر پرداخت نکند شما میتوانید خسارت بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حتی چنین سندی هم تنظیم نشود میتوانید بعدا مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیازی به این کار نیست شما اگر طرف مقابل وتم را پرداخت نکنید و شما مجبور به پرداخت شوید بعد از پرداخت بدهی های عقب مانده میتونید به ایشان مراجعه و پول خود را دریافت کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بله.در هر صورت انچه شما پرداخت کرده اید را می‌توانید مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته نسبت به پاسخگویی اقدام شده است.

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام..شما این قرارداد فقط بین شما موثره چه بنویسید این قرار داد رو چه ننویسید بازم حکم اینکه شما اول باید وام رو پرداخت کنید بعد به ایشون مراجعه کنید

جواد  ابراهيم پورآذر

جناب آقای جواد ابراهيم پورآذر :

سلام برای مطالبه اقساط پرداخت شده توسط شما نیازی به قراردادمحضری نمی باشد همین که بانک به شما اخطار کند و شما اقساط راپرداخت کنید ویااینکه بانک ازحساب شما بعنوان ضامن اقساط را برداشت کند باتاییداین موضوع ازطرف بانک شما می توانید اقساط پرداخت شده راازدادگاه مطالبه کنید

محمد علی جعفری پور

جناب آقای محمد علی جعفری پور :

با سلام
می توانید از چک یا قرارداد هم استفاده کنید اگرچه پس از پرداخت قسط ها توسط شما میتوانید با اسناد پرداخت نسبت به مطالبه اقدام نمائید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی راه دارد لیکن
الضمانت اول غفلت
ثانیا ندامت
ثالثا غرامت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکرار شده است و در گذشته جواب داده شده است.

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

باسلام و درود خدمت شما دوست گرامی
در صورت عدم پرداخت وجه ضمانت شده و پرداخت از سوی شما، میتوانید از دادگاه وحه پرداختی را مطالبه نمایید و نیازی به وجود قرارداد نمی باشد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام به صورت خودبخودی امکان رجوع به ایشان را دارید اما اخذ تضمین وصول آن مهم است که بهتر است تضمینی در این خصوص داشته باشید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

یک چک به مبلغ کل اقساط به تاریخ اولین قسط بنامتون ثبت کنند و قرارداد بنویسید که در صورت عدم پرداهت هر یک از اقساط شما میتوانید به عنوان وجه التزام چک رو اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید چک یا سفته از وی اخد نمایید

سجاد میررمضانی

سجاد میررمضانی :

وکالت گرفتن و یا رهن گرفتن زیر نظر وکیل پیشنهاد میشود که متضرر نشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسشی که طرح شده است بارها در سایت به نمایش گذاشته شده است.

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
در صورت عدم پرداخت شما باید پرداخت کنید و سپس مبلغ پرداختی را مطالبه کنید. در ضمن می‌توانید قرارداد خصوصی بین خود منعقد نموده و سفته یا چک (ترجیحا چک باشه) رو دریافت نمایید.

بهزاد خلیلی

جناب آقای بهزاد خلیلی :

بله اصولا ضامن میتونه در صورت نپرداختن مضمون عنه به وی مراجعه نماید.

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام
اگر هم قراردادی با مضمون عنه نبندی، قانونا بعدا میتونید ازش مطالبه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله یا می توانید سفته یا چک بابت تضمین از ایشان بگیرید البته بعد‌ از پرداخت‌اقساط طبق ماده 709 قانون‌مدنی‌حق رجوع به ایشان را دارید.

سید محمد برقعی تجلی

جناب آقای سید محمد برقعی تجلی :

با سلام
با حضور در دفاتر رسمی اقدام به عقد قرداد با موضوع ودیعه به مبلغ مجموع پرداختی به بانک نمایید و مبلغی وجه التزام قرار دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است و پاسخگویی به عمل آمده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله بطور کلی حق دارید در صورت پرداخت اقساط ایشان مبالغ را از وی بگیرید همچنین می توانید بین خودتان این مورد را مکتوب نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکرار شده است و پاسخگویی در گذشته به عمل آمده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این کار میتونید انجام دهید ولی نیازی به این کار نیست چرا که کار ضامن همین است مبلغ را بجای طرف اول پرداخت می‌کند و سپس مراجعه می‌کند به وی

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به طور کلی در صورت عدم پرداخت اقساط شما می‌توانید شکایت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله راهکارهای مختلفی وجود دارد تماس بگیرید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. در صورت ضمانت شما و عدم پرداخت وام گیرنده تا زمانی که شما اقساط وام را پرداخت نکرده باشی نمی توانی آن را از وام گیرنده مطالبه و دریافت نمایید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748

مرتضی یاری

جناب آقای مرتضی یاری :

پس از تادیه اقساط از جانب شما و اتمام تسهیلات میتونید جهت مطالبه اقدام نمایید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اولا توصیه نمی گردد ثانیا میتوانید هر قراردادی که مخالف قانون نباشد تنظیم کنید

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام تضمین‌های قراردادی سفته چک وثیقه ملکی وجود دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ ضامن در صورت پرداخت اقساط حق مراجعه به مضمون عنه یعنی کسی که از او ضمانت کرده دارد .

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
صرف عدم پرداخت از سوی ایشان و پرداخت توسط شما موجب مسئولیت ایشان شده و در صورت مطالبه محکوم به استرداد خواهند شد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
ضمانت ننماييد
تا دچار مشكلات نشويد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می‌توانید هم قرارداد تنظیم نمایید و هم اینکه سفته‌ای از ایشان بابت ضمانت وام گرفته شود

غلامرضا مرادی

جناب آقای غلامرضا مرادی :

ممکن است که بتوانی چنین کاری در دفتر خانه اسناد رسمی بعمل بیاورید اما در نهایت می بایست به دادگاه مراجعه نمایید،
لذا اگر وام گیرنده اقساط خود را در موعد مقرر پرداخت نکرد و بانک اقساط را از ضامن اخذ کرد،ضامن می تواند از طریق دادگاه مبالغ را از وام گیرنده مطالبه نماید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله میتوانید با مضمون عنه قرارداد ببندیدکه در صورت عدم پرداخت اقساط از ایشون هم مبلغ اصلی رو بگیرید هم درصد مشخصی به عنوان جریمه بگیرید. اتفاقا این کار انجام بشه خیلی بهتره چون اگه قرارداد نداشته باشید اصلا نمیتونید بعدا ازش حتی اصل مبلغ رو هم بگیرید آخه قرارداد نباشه معنیش اینه که ضامن مجانی ضمانت کرده و برای همینم هست که دستش به هیچ جا بند نمیشه. احتمال داره محضر قبول نکنه ولی حتی اگه محضر هم قبول نکرد شما به صورت دستی قرارداد بنویسید و دو سه نفر شاهد بدید ذیل قرارداد رو امضاکنند. پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو انجام بدید.حتی میتونید ازش سفته و چک بابت تضمین بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مطمئن ترین راه گرفتن رهن یا گرو است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میشه اما اگر محضر انجام نداد چند فقره سفته یا چک بابت ضمانت عدم پرداخت اقساط ازش بگیرید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام هم میتوانید چک بگیرید هم سفته هم قرارداد وو هرجند ندادند شما میتوانید بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله اصولا قابل بازپس گیری است چه با قرارداد عادی چه رسمی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسشی که طرح شده است در گذشته پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسأله طرح شده تکرار شده است و قبلاً کاملاً جواب داده شده است.

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

بهتره سفته بگیرید یا چک تضمینی
در صورت پرداخت اقساط از سوی ضامن امکان رجوع به مدیون اصلی هست

مهدی کارخانه

جناب آقای مهدی کارخانه :

سلام
در صورت عدم پرداخت اقساط و پرداخت توسط شما می‌توانید مطالبه کنید

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

سلام
نیازی به سند محضری نیست سفته یا چک بگیرید.

و در هر صورت پس از پرداخت حتی بدون چک و سفته میتوانید علیه ایشان طرح دعوا کنید و مبلغ پرداختی را طلب کنید

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
البته بدون قرارداد هم طرف در صورت پرداخت کامل اقساط توسط ضامن با مطالبه ضامن قابل دریافت هست ولی واسه اطمینان یه ضمانت مثل قرارداد محضری با تعیین وجه التزام با مبلغ دلخواه خودتون علاوه بر پرداخت اصل و سایر خسارات وام ازش بگیرید ...سفته هم میشه گرفت

نسترن  توكلي اغچغلو عينالو

سرکار خانم نسترن توكلي اغچغلو عينالو :

باسلام مخاطب گرامی درصورت نپرداختن وام توسط وام گیرنده درصورت پرداخت ازسوی ضامن میتوان به استنادمدارک پرداختی ازسوی بانک وتاییدبانک دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وام گیرنده مطرح کرده و نیازی به نوشته نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما ضامن شوید مسئولیت پرداختتان تضامنی است مگر آنکه از وام گیرنده در محضر تعهدنامه و سفته بگیرید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام در صورت نپرداخت میتونید شاکی شوید اما راه آسانتر اخذ چک یا سفته اس

مهدی ناطقیان

جناب آقای مهدی ناطقیان :

سلام بدون تعهد هم میتونید در صورت نپرداختن وام از طریق طرح دادخواست اقساط رو از ایشون مطالبه کنید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید از فرد مذکور چک یا سفته بگیرید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما چون ضامن هستید بانک در صورت عدم پرداخت اقساط از طرف وام گیرنده از ضامن مطالبه میکنه و کاری به وام گیرنده نداره

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. می توانید به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید . سفته هم می توانید بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است و در گذشته پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است و در گذشته جواب داده شده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در هر صورت میتوانید مبالغ پرداختی را مطالبه نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بدون قرارداد هم ضامن ملزم به پرداخت به شما هست
اما سری که درد نمیکند را دستمال نمی بندند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قراردادی بین خود تنظیم کنید و چک یا سفته بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک تقاضای ثبت نام سند کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله چنین امکانی خواهید داشت بهتر است در قبال این ضمانت از ایشان چک یا سفته به میزان دو برابر اصل وام دریافت نمایید.

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

بله می توانید قراردادی جداگانه بنویسید و از آن سفته یا چک ضمانت عدم پرداخت بگیرید

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام بله میتونید چک یا سفته ازشون دریافت کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام بله می توانید تضمین مناسب از وام گیرنده بگیرید و ضمن اخذ تضمین قراردادی هم تنظیم شود در صورت اینکه نسبت به تعهدات خود عمل ننمایند شما توانسته باشید آن وثایق را مطالبه نمایید البته مطالبه وثایق بایستی در آینده در محل دریافت تسهیلات کارسازی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که مبالغ اقساط وام را پرداخت نکند شما پس از پرداخت حق رجوع به ایشان را دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکرار شده است و در گذشته پاسخ داده شده است.

مريم  رضاپور

مريم رضاپور :

سلام بله.اگر هم قراردادی نباشه باز هم میتونید مطالبه کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛ قبلا" پاسخ داده شد .موفق باشید .

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
در صورت پرداخت اقساط توسط شما به بانک، به میزان اقساط و جریمه پرداختی امکان مطالبه وجه از مدیون اصلی بصورت قانونی وجود دارد و نیازی به قرارداد خاص نیست. بهتر هست وجه التزام و خسارت تعیین و مکتوب بنویسید تا پیشگیری کرده باشید.
موفق باشید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام قرارداد رسمی منعقد کنید که فردا بعد پرداخت طرف مقابلتون ادعا نکنن پرداختی از طرف شما تبرعی بوده لذا شما دراین صورت بعدپرداخت میتونید مبلغ پرداختی رو از ایشون مطالبه کنید