مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

آیا پدر بی سواد با سن70 می تواند سند ثبتی خانه خودش را به اسم یکی از فرزندان بزند حتی بدون پرداخت هشت یک مادری در ضمن پدر الان فوت شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در دفتر خانه سند توسط شخص معتمد برای ایشان قرائت شده باشد بله