مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من از همسرم به دلیل خیانت های ایشون میخوام جدا شم و مهریه بگیرم. من میخوام ماشین همسرمو توقیف کنم ولی قبلا 40 میلیون پس انداز داشتم که دادم به ایشون که توی کار استفاده کنند الان میخوام بابت این چهل میلیون ازشون چک بگیرم. ایا میتونه تو دادگاه از این چک برای پیش پرداخت مهریه سواستفاده کنه؟ اگه این چکو به اسم مادرم بنویسن چی؟ بازم میتونه بعنوان مهریه ازش استفاده کنه؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام ضمن گرفتن چک در وجه خود یک قراردادی تهیه نمایید که در آن درج گردد که منشا چک از بابت چه موضوعی بوده در این صورت هیچ سو استفاده ی مطرح نمی گردد.