مشاوره حقوقی رایگان - رفت زوجه از خانه به قصد طلاق

سلام همسر بنده حدود یک ماه پیش به عنوان قهر و به قصد طلاق خانه‌ام را بدون اجازه من به قصد رفتن به خانه پدر ترک کرد و در هنگام خروج از خانه دختر 7 ساله سند آپارتمان مسکونی و سند ازدواج را با خود برده است بعد از درخواست بنده به عنوان خصوصی برای بازگشت به خانه اقدام به تذکر قانونی از طریق دفاتر قضایی شدم و درخواست بازگشت به خانه را رد کرد پرسش از کارشناسان این است
1 آیا ایشان می‌تواند بدون کسب اجازه از بنده خانه را ترک و دخترم را که سرپرست و اسناد را با خود از خانه خارج کنم
میتواند بنده را از دیدن دخترم منع کند و یا به علت تاثیر زیادی که بر افکار دخترم دارد او را از من ترسانده به طوری که حتی وقتی موفق به دیدنش شدم فریادکشان از من فاصله می‌گرفت دخترم و من یک رابطه عاطفی بسیار نزدیک با هم داشتیم
ایشان پس از ترک منزل اقدام به توقیف آپارتمان مسکونی‌ام در گرو مهریه شده است از این رو که مهریه او شصد عدد سکه که بنده قادر پرداخت ان نیستم چه تصمیمی گرفته میشود
بنده برای ثبنت عدم تمکین به دفتر قضای مراجعه کردم برای ثبت از من سند منزل وسند ازدواج خواستند که همسرم با خود برده و تسلیم نمیکند
ایا ایشان بخاطر اعتیادی که در گذسشه داشته ام میتواند همان گونه که نزد خود من را فردی معتاد میپندارد نزد دختر هفت ساله ام هم بی رحمانه بازگو کند بدون تاثیرات مخربی که ب روح و روانش میگذارد چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت دختری که از سن 7 سال گذشته است تا سن 9 سالگی بر پدر است و مادر حقی بر حضانت فرزند ندارد.
اگر خانه جزء مستثنیات دین باشد قابل توقیف نیست و بایستی نسبت به رفع توقیف خانه اقدام بفرمائید.
برای مسأله خانه در بحث دادخواست الزام به تمکین نیز از طریق اداره ثبت اسناد و املاک شهر خود اقدام به أخذ المثنی کنید.