مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت افت قیمت خودرو از مقصر

سلام من دو روز پیش تصادف کردم و مقصر هم ماشینی بود که از فرعی به اصلی میومد و حدود 15 میلیون خسارت به خودروی من زد خودروی من مدل 98 و بدون تصادف بود که حدود 40 میلیون افت قیمت پیدا کرد. با توجه به اینکه راننده مقابل حتی زیر بار مقصر بودنش هم نمیرفت آیا میتوانم از ایشان شکایت کنم و افت قیمت را دریافت کنم ؟چه مراحلی دارد؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
ابتدا تامین دلیل نمایید وسپس دادخواست مطالبه خسارت وافت قیمت ماشین را مطرح نمایید