مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از ارث پدر شوهر

من هفت سال پیش از همسرم جدا شده ام و که مهریه ام نصفش 250 تا سکه به نام پدر شوهرم بود و 250 تا سکه بنام شوهرم و الان من هفت ساله جدا شده ام و امسال پدر شوهر قبلی ام فوت شدند آیا بازهم مهریه از پدر شوهرم به من میرسد و فرزندی ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی داشته باشد می توانید مطالبه کنید

منیره ابراهیمیان

سرکار خانم منیره ابراهیمیان :

با وجود جدایی در گرفتن مهریه محق هستید و حتی با وجود فوت مطالبات باید از ماترک پرداخت گردد.