مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه

من شکایت کردم و متاسفانه به دلایلی نتونستم حضور پیدا کنم ،پیام آمد که ظرف پنج روز در دادگاه حضور پیدا کنید و متاسفانه نشد برم ،حالا شکایتم چه میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رسیدگی ادامه خواهد یافت
حتی المقدور حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالاً برای شما از دادسرا ابلاغ آمده استدر دادگاه است می‌بایست بفرمایید موضوع چیست تا بتوان با توجه به موضوع شما را راهنمایی نمود