مشاوره حقوقی رایگان - فرار از یگان

بنده یه ماشین پلیس سراتو تا جلو در خونمون اومد زد تمام شیشه های ماشینمو اورد پایین کله ماشینو ریخت پایین منم فقط سرمو برده بودم پایین که شیشه نره تو چشمم اول فکر کردم خفت گیرن بعد ک ماشینمو ترکوندن بدو بدو سوار شدن گازیدن رفتن منم ب 110 زنگ زدم گزارش نوشت الان چی میشه مگه حق دارن اینجوری وسیله ای ک جونم درومد خریدمش رو پلیس مملکت بزنه نابود کنه. بد فرار کنه دوربینام گرفتن

پاسخ ها :

مريم  رضاپور

مريم رضاپور :

سلام شکایت کیفری تخریب انجام بدید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مشخص است که قابل شکایت است دوربین‌ها زمان زیادی در حافظه باقی نمی‌مانند