مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به خسارت تعیین شده

دو ماه پیش بنده با ماشین خودم با ی موتور تصادف کردم و ب نظر کارشناسان مقصر شدم و حال خسارتی ک ب موتور وارد شده 30 میلیون هست و سقف خسارت مالی بیمه بنده 20 میلیون هست و نسبت به این موضوع اعتراض دارم آیا امکانش هست بتونم خسارت وارده رو کمتر کنم؟
و آیا اینکه این خسارت 30 میلیون تعیین شد و تعهد مالی بنده 20 هست اگر بیمه 30 میلیون بده مابقی رو باید از خودم بدم یا نه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
بیمه تا سقف تعهد مسئولیت پرداخت
خواهد داشت
و خسارت بیشتر از سقف تعهد را باید خود مقصر پرداخت نماید