مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی زوج

باعرض سلام وخسته نباشید . خواهر بنده مدت دوسال است صیغه آقایی هستند که زن و بچه دارند ‌.البته این آقا در ابتدا ادعا کرد که همسرش قصد جدایی از او را داردولی بعدها خواهر بنده متوجه شدند که همسر ایشان به محض فهمیدن رابطه بینشان از طلاق منصرف شده یا قضیه طلاق در کل دروغ بوده .در این مدت با بهانه های مختلف خواهر بنده را وارد خانواده خود نمودند و کنار زن و فرزندانش قرار دارند .از خواهر بنده خواستند که اگر برای خانواده اش امکانات لازم را فراهم نمایند از قبیل اجاره منزل و تامین هزینه های زندگی خود و همسرش وفرزندانش همسر اول ایشان از وجود خواهر بنده مشکلی نخواهند داشت .در طول مدت دوسال نزدیک هفتصد میلیون از خواهر بنده به بهانه های مختلف گرفتند وخرج کردند .شوهر ایشان قول داده بود که زنش طلاق میگیرد وزن ایشان طلاق گرفت ولی نه بخاطر خواهر بنده بلکه برای اینکه بتوانند قضیه سربازی یا منافع خود که یک زن مطلقه میتواند از دولت بگیرد را پیش ببرند و پنهانی دوباره باهم صیغه کردند .
در طول مدت دو سال همسر خواهر بنده برای ایشان هیچ زندگی درست نکرده و حتی حقوق ماهیانه که قراربود طبق دفترچه صیغه به ایشان تعلق بگیرد به ایشان نداده‌اند .حال باپول خواهر بنده کار در خارج از کشور برای خود آماده کرده اند ولی مدام خودش وخانواده اش دنبال اذیت کردن خواهر بنده هستند که زندگی را ترک کند .آیا خواهر بنده میتواند مانع خروج همسرش از کشور شود ؟ایا خواهر بنده میتواند تمام پول‌هایی که همسرش وخانواده اش با نقشه و برنامه ریزی از ایشان گرفتند پس بگیرد البته فیش تمام واریزی ها وپرینت ها را دارد .ممنون .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد