مشاوره حقوقی رایگان - احراز محل سکونت برای تعویض پلاک

سلام من مستاجر هستم ، در سخا ثبت نام کرده ام آدرس ، محل منزل اجاره ای را داده ام و پستچی ام تایید کرد ... ولی اجاره نامه ام بدون کد رهگیری می‌باشد ، ایا با سند ملک مادرم بخوام برم تعویض قبول میکنند یا باید در سخا آدرس را عوض کنم و دوباره پستچی تأیید بزند ، آیا پستچی دوبار تایید میزند ؟ طی چند روز ....

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست اثبات سکونت داشته باشید حالا به هر طریقی که ارگان مربوطه لحاظ می‌نماید انجام دهید