مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره توسط مستاجر

با سلام
منزل مسکونی 3ماه پیش اجاره کردم ولی بعداً متوجه وجود سوسک شدم هر چقدر هم سم پاشی کردم رفع نشد و بچه 1ساله دارم که به شدت آلرژی و حساسیت دارد با مدارک پزشکی معتبر الان میخواستم خانه را خالی کنم و یک مستاجر پیدا کنم که موجر قبول نمیکند باید چیکار کنم؟در ضمن لوله اصلی آب منزل هرز می‌باشد و دیوار های اتاق کپک میزند که موجر اقدامی برای تعمیرات نمیکند
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون قرارداد اجاره قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط فسخ شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا تامین دلیل انجام دهید مشخص شود که واحد مورد اجاره قابلیت انتفاع ندارد سپس می‌توانید فسخ نمایید