مشاوره حقوقی رایگان - به چه عنوان شکایت کنم؟

با سلام 2 سال قبل 2 عدد دستگاهی به یه نفر فروختم (در ازای سفته) در سر رسید دستگاه ها را با دستگاههای کهنه عوض و به کارشناس تامین دلیل نشان میدهد ( 1 تا دستگاه برادرش و1تا دستگاه خودش درصورتیکه برادرش اصلا در معامله ما کاره ای نبود) کارشناس به 2 دستگاه یک ششم طلب من قیمت گذاری میکنه ایشان با در داشتن نظریه کارشناس تامین دلیل علیه اینجانب شکایت و خواستار فسخ معامله خسارت میشود که بعد از 6 ماه با دلایل و مستندات مشخص میشود دستگاههای کهنه خودش بود و قاضی بدوی و تجدید نظر رد دعوا میدهد حال من میتوانم به جرم کلاهبرداری تا تبانی برای بردن مال غیر و یا هر عنوان که بتواند نتیجه بخش باشد شکایت کنم لازم به ذکر است من هنوز نتونستم طلب خود از بابت اون 2 دستگاه بگیرم یه جوری گوشزد کردم که علیه تان شکایت میکنم میگه اون موقع دو برادر شریک بودیم حالا شراکت را فسخ کردیم خواهشا منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شما می توانید نسبت به طلب خود طرح دعوی نمایید و بابت خسارتی که از دعوی واهی ایشان به شما وارد شده مطالبه خسارت نمایید.