مشاوره حقوقی رایگان - خرید اکانت ‌کلش اف کلنز به مبلغ 8ملیون و پانصد که بعد 15روز پولمو پس نمیده

من یک اکانت خریدم 15روز پیش برای سایت پول زدم طول داده تا الان پول رو برنمیگردونه 8 میلیون و پانصد هم دادم بهش چطوری میتونم شکایت کنم سایتش رو ببندم؟پس گرفتن وجه واریز شده برای خرید اکانت بازی

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ضمن آنکه به پلیس فتا اعلام می‌کنید از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق پلیس فتا اقدام کنید