مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک از طرف خریدار

با سلام زمینی خریدم و 85 درصد پول رو واریز کردم بعد از نوشتن قولنامه، 15 درصد مونده بعد از انتقال سند، یک روز قبل از انتقال متوجه شدم زمین به شهرداری بدهکار هست و فروشنده و تعاونی زیر بار نمیروند اما شهرداری میگه زمین های این تعاونی بدهکار هستند وسط دعوای شهرداری و تعاونی و فروشنده پول بنده تو حساب فروشنده هر روز داره بی ارزش تر میشود و شایدم خرج شده باشد و چاره ای جز شکایت برای پس گرفتن زودتر پولم دارم؟ اگه شکایت کنم چند وقت طول میکشه به پولم برسم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست الزام اقامه نمایید
بهتر است ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بد‌وا اظهارنامه ای در این خصوص تنظیم و ارسال و سپس دادخواست تخصصی تنظیم شود