مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک خریداری شده

با سلام. یک اپارتمان در سال‌ 1401خریدیم که کسی در آن ادعای مالکیت دارد و میگوید سال 93 اپارتمان را خریدم در حالی که سند تجمیعی ساختمان در سال 94 ثبت شده و فروشنده یک سهم از 6 سهم رو دارا بوده است. اشاره کنم کسی که آپارتمان را به ما فروخته متواری هست و ما شک به تبانی داریم. آیا این موضوع قابل استناد است؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
کار شما سخت است اگر قراردادی مقدم بر قرارداد شما وجود دارد.
شکایت کیفری انتقال مال غیر مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر به صورت قانونی قبل از شما قراردادی وجود داشته باشد در اینجا ملک به آن شخص می‌رسد اسناد و مدارک می‌بایست بررسی گردد