مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین قولنامه ای

با سلام به خدمت کارشناسان محترم سال 1387 زمین خالی به متراژ 70 متر از شخصی 6500 هزار خریداری کردیم و خونه ساختیم سال 1394 به همان شخص به علت باطل شدن سند مادری قصد فروش داشتیم ایشان از ما به مبلغ 27 میلیون به 4 فقره چک خریداری کرد قولنامه دستی نوشته بودیم پشت قولنامه 4 فقره چک ثبت شده و چون زمین به نام خانومم بود یک شاهد فقط بینشون من بودم بدون قید و شرط فروختیم به همون شخص هر چهار چک برگشت خورد و بهانه های مختلف نه چک ها را گرفته نه قولنامه داده شکایت نامه تنظیم کرده که من خریدم ولی خونه تحویل نگرفتم آیا شهادت من بین خانومم و ایشان حرف من قاضی قبول میکند و سوال دیگر الان دادگاه هم خونه دست ما است هم چک ها مونده است قانون خونه ما را بدون این که ریال بگیریم به ما میدهد یا به ایشان من ده میلیارد هم بده پول نمیخوام خونه نمیدم به...

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مطالعه پرونده نیاز است ابعاد گسترده ای دارد که باید تک تک هر کدام از آنها را بررسی کنیم و سپس نظر قطعی دهیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حتما دادخواست متقابل اقامه نمایید و