مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع

با سلام (لطف کنید تایید کنید..پاسخ سوالمو کسی درست نداده)
زوج هستم و مدت 2 ساله ازدواج کردم .. در این مدت از هیچ چیز واسه خانمم کم نذاشتم و با هم خیلی خوب زندگی میکردیم اما حدود یکسال پیش متوجه خیانت خانمم شدم .. با یه نفر در دانشگاهی که در آن درس میخواند ارتباط دارد .. مخفیانه گوشیشو برداشتم و پیامها و عکسی که از اون شخص واسه خانمم فرستاده کپی برداشتم
عکسی که فرستاده بود فقط با یه شرت بود
با خانمم صحبت کردم و طی صحبتهاش اعتراف به این قضیه کرد و من صدا و پیامی که در آن این موضوع بیان شده را دارم
بعد از آن با طرف مقابلشم صحبت کردم و اون نیز در مکالمه تلفنی که داشتیم همه چیز را اعتراف کرد و فقط گفت نمیدانستم طرفم متاهل هست
با گرفتن پرینت خط خانمم یا اون طرف هم میشه به ارتباط طولانی که داشتن پی برد
میخواستم بدونم با این مدارک میتونم از دستشون شکایت کنم و به نتیجه برسونمش؟
من تا الان اقدامی انجام ندادم ولی هرچه میگذره خانومم داره دست پیش میگیره و اقدامی برای طلاق توافقی نمیکنه
بهونه های دیگه اورده و حدودا غیر مستقیم بهم میگه هیچ کاری نمیتونی کنی..
اگه میشه لطف کنید و در اینباره توضیح بدید
با سپاس

پاسخ ها :

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

سلام
علاوه بر‌مواردی که گفتید اگه متن پیامکهایی هم وجود داشته باشه که محتوای آنها عاشقانه و‌ یا مبتذل باشه (موید رابطه جنسی) به احتمال قوی می تونید اقدام کنید ولی شکایتتون نباید مشمول مرور زمان قرار بگیره

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام میتوانید شکایت رابطه نا مشروع مطرح کنید
ولیکن اثبات آن کمی سخت است و بستگی به اقرار آنها نزد قاضی دارد چون ارتباط های تلفنی و ارسال عکس به گونه ای ک بیان کردید رابطه آن هارا ثابت نمیکند آمد میتواند قرینه ای باشد که مرجع قضایی از طریق آنها به نتیجه رابطه نا مشروع برسد.