مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تهدید به بردن آبرو

وقت بخیر اگر شخصی پیام تهدید به آبروریزی فرستاده باشد و بعد از مدتی پیامی تحت عنوان پشیمانی و این که از روی عصبانیت این حرف ها رو زده مدرک بر بی گناهی شخص هست یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در وادی عمل و ماهیت کیفری بابد بگوییم خیر نمی‌تواند کسی جرمی انجام دهد سپس پشیمان شود و معذرت خواهی کند جرم پاک شود چون حرمی اتفاق افتاده ابراز پشیمانی جرم را محور نمی‌کند ولی در وادی عملی و رویه قضایی این گونه نیست