مشاوره حقوقی رایگان - حقوق تعیین شده توسط هیئت مدیره شرکت

با سلام
بنده مدیرعامل شرکت تعاونی تولید روستایی میباشم و در مورد حقوق و دستمزد ، هیئت مدیره تصمیم میگیرد و جمله زیر عین صورتجلسه میباشد.
(( مقرر گردید حقوق معادل 75درصد از درآمد بعد از کسر 50 درصد از حق بیمه به مدیرعامل تعلق گیرد))
برداشت از جمله یعنی از درآمد 50 درصد از هزینه حق بیمه کسر و مانده درآمد رو در 75 درصد ضرب و به مدیرعامل به عنوان حقوق تعلق میگیرد. اما هیئت مدیره میگن باید کل هزینه ها رو از درآمد کسر و مابقی 75 درصد به مدیرعامل تعلق گیرد . ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام انچه از عبارت مرقوم در بین هلالین مستنبط است ودر صورت ارجاع به مراجع قضائی مورد اعتنا قرار خواهد گرفت , منظور از کسر 50 درصد صرفاً کسور بیمه ای مترتب بر حقوق مدیر عامل خواهد بود ولاغیر موفق باشید.