مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال قبل از اجرای مهریه

سلام خسته نباشید .من حدود دوماه پیش مهریه ام رو اجرا گذاشتم و حالا متوجه شدم شوهرم ماشینش رو به نام مادرش زده و پول بانکیشم به حساب باباش ریخته.نمیدونم کی این جابجایی صورت گرفته و هرچی هست تو این دو سه ماه هست. آیا برای مهریه اموال تا یک سال قبل از اجراییه چک میشوند؟ ایا فرار از دین صورت گرفته؟ من میتونم ثابت کنم دستم به جایی بند هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایطی خاص شما میتوانید دادخواست بطلان انتقال اموال اقامه نمایید

جرم فرار از دین کیفری محقق نشده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بابت بطلان قرارداد می‌توانید شکایت نمایید