مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

با سلام، چنانچه زوج کارمند بوده و درخواست تقسیط داده باشد در حالی که قیمت سکه حدود 6میلیون تومان است بطور معمول نظر قضات بر چند سکه پیش قسط بوده و هر چند ماه یکبار سکه باید پرداخت نمود؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بستگي به تعداد سكه هاي مهريه دارد و بعد از طرح دادخواست اعساروتقسيط ازسوي زوج و تنظيم فرم استشهاديه و شهادت شهودش و بررسي شرايط توسط قاضي از طريق تحقيقات حكم اعسار صادر ميشود و پيش قسط تعيين ميشود و الان نميتوان نظر قطعي داد

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.معمولا در صورت تقدیم دادخواست اعسار ،بخشی از حقوق شما یعنی یک چهارم ماهانه به زوجه پرداخت می شود با مبلغی بعنوان پیش.