مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید من بیست سال سن دارم و 1 سال هست که عروسی کردم و شوهرم کتکم میزد منم رفتم پزشک قانونی و ازش شکایت کردم بعدم مهرم رو اجرا گذاشتم ولی شوهرم هیچ اموالی نداشت و کارمند رسمی دولت نیست قراردادی در شرکت گاز کار میکند با حقوق 25 تا 30 میلیون میشه لطفا بگید چجوریه مهریه رو اجرا میکنه قاضی؟؟ و اینکه اگه شرایط اقساطی باشه به چه صورته ایا اصلا باید پیش بدهد؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

تشخیص با قاضی است معمولا مهریه تقسیط میشود هر 6 یا 4ماه یک سکه....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت شما مهریه خود را که به اجرا بگذارید همسر شما موظف است به صورت اقساط آن را بپردازداما بحث طلاق یک موضوع دیگر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست توقیف 1/4 از حقوق زوج را نمایید