مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم پسر 4 ساله

با سلام. اسم پسرم آدین هست و الان 4 سالشه. اسمش رو روز گرفتن شناسنامه و با عجله انتخاب کردیم، اصلا اسمش رو دوست ندارم. هر وقت میخوام به کسی معرفیش کنم فکر میکنن میگم هادی و یا وقتی میخوام با فامیلی اسمش رو بگم فکر میکنن میگم آدینه. فراوانی اسم آدین هم در کشور کلا 130 نفر هستش. امکانش هست که دادگاه موافقت کنه تغییرش بدم و بذارمش آدرین؟ فراوانی آدرین 9600 نفره. خواهش میکنم راهنماییم کنید و اینکه به وکیل نیاز دارم یا نه.
و یک سوال دیگه اینکه توی شناسنامه پسرم قسمت محل تولد شهرستان پاکدشت بخش شریف آباد نوشته شده، اینو نمیشه به تهران تغییرش داد؟
تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

برای تغییر اسم دادگاه ها سخت میگیرن .