مشاوره حقوقی رایگان - طریقه پیدا کردن شماره ثنا از خوانده

با سلام یه شکایت انجام دادیم جلسه دادگاه یکشنبه است ولی برای طرف مقابل یا خوانده ابلاغ میگن نرفته درصورتی که مطمئنم ثنا داره چطوری میتونم شماره ثنا رو پیدا کنم

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام شما باید دادخواست تغییر اسم بدهید و یک استشهادیه تنظیم کنید که در محیط کار و بین دوستان و آشنایان به این اسم معروفیت و سعی کنید وکیل بگیرید شاید بتونه قاضی را قانع کنه

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

در سامانه عدل ایران قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص روند پرونده خودتون را بررسی کنید
پیروز باشید