مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام واحترام اینجانب ماشینی که بنام خودم هست دست همسرم خراب شده برده تعمیرگاه سرقیمت تعمیرباهمسرم اختلاف پیداکرده 3ماه است ماشین برده پارکینگ نه تعمیرمی کنه نه تحویل میده آیا من که مالک هستم با چه عنوانی میتونم ازایشان شکایت کنم تاماشینم راتحویل بده؟ باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان خیانت در امانت می‌توانی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت خیانت در امانت اول اظهار نامه بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست مشخص شود که موضوع از چه قرار است گاهی شخص تعهداتی داشته می‌بایست ایفای تعهد گاهی امانت بوده امانت گاهی هم صرفاً می‌توان درخواست استرداد نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

استرداد مال منقول یا خیانت در امانت.
یا تلزام به انجام تعهد قراردادی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه خیانت در امانت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.