مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت قصور دندانپزشکی

سلام، برای عصب کشی دندان 6 به درمانگاه رفتم، بعد از عکس گرفتن دکتر گفت باید اول دندان عقل رو جراحی کرد بعد عصب کشی و 3 ساعت جراحی طول کشید بعد از گذشت 10روز نصف فک، لب و چانه ام بی حس هست و دهنم کامل باز نمیشود و استخوان فکم را تا حدی تراشیده که امروز در حال صبحانه خوردن فکم شکسته الان درد زیاد دارم، برای کارهای قضایی چه کاری باید انجام دهم و بعد از شکایت چه کارهای برای من انجام می دهند.
ممنون از شما

پاسخ ها :

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام-شکواییه با عنوان قصور پزشکی تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت و پیگیری نمایید. بعد از ثبت شکواییه و ارجاع به مرجع قضایی شما جهت معاینات پزشکی به کمیسیون پزشکی معرفی و نظر کمیسیون در محکومیت پزشک ملاک است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام.از طریق دادسرای جرایم پزشکی اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول نامه کلانتری برای مراجعه به پزشکی قانونی جهت معاینه دریافت نمائید.
در وهله دوم شکوائیه در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا از طریق دادسرای ویژه جرایم پزشکی، این امر پیگیری شود.
همچنین شما می‌توانید از طریق سازمان نظام پزشکی نیز اقدام به ثبت شکایت در این ارتباط بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا به دادسرا شکایت کنید تا شما را به پزشکی قانونی اعزام کنند دیه تعیین می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت قصور پزشکی از طریق دادسرای جرایم پزشکی شکایت خود را ثبت کنید ابتدا از طریق کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه کنید