مشاوره حقوقی رایگان - کنتور آب

سلام خسته نباشید. من واسه کنتور اب ثبت نام کردم رفتم بنیادمسکن که نامه بگیرم میگ زمیناتون تازگیاملی شده نامه نمیدیم اخه تویه روستاکه اون منطقه همه امتیازدارن چراملی بشه جیبشون خالی شده؟میخوان ازماکارگرای بدبخت بگیرن؟الان ماچیکارکنیم ؟لطفارسیدگی کنین.
شهر....روستای ...

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام باید به توسط وکیل ملی شدن سند به نام اداره منابع طبیعی را در دادگاه باطل نمایید و زمستان را بازپس بگیرید