مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل برای جلب

با سلام وقت بخیر
بنده حکم جلب سیار و ورود به منزل دارم و تاریخش سه ماهه است و در حکم نوشته که در طول شبانه روز یک مرتبه من میتونم مامور ببرم. آیا میتونم واقعا هر روز مامور ببرم خونشون رو بگردند؟ اگر ببرم مانع قانونی وجود ندارد؟ یا این که مامور میتونه بگه من هر روز نمیام؟ با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مامور اقداماتی خارج از آنچه که در دستور قید شده را نمیتواند انجام دهد