مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه دوره آموزشی

من دوره اکستنشن مژه شرکت کردم.بهم گفتن 5 جلسه.1جلسه تئوری و 4 جلسه عملی.اول اینکه اصلا سالن زیبایی نبود و یک خونه بود که پارتیشن کرده بودن و تبدیل به مثلا سالن زیبایی کرده بودند.محیط به شدت کثیف و وسیله اون جا همه چی معلومه که قدیمی بود و وسایل خود مربی کهنه و قدیمی بود.اطلاعاتشون به شدت قدیمی و ضعیف و هیچ جلسه ای اصولی و استاندارد آموزش داده نشد و یک روز بدون امادگی قبلی مدل زنده آورده بودن من رو بالا سر ایشون قرار دادن و خودشون سرگرم کار شخصیشون بود. بعد متوجه شدم که اصلا ایشون مجوز آموزش ندارند و مدرکی هم قراره بدهند از من درآوردنی هست و ازشون خواستم که کلاس ها رو کنسل کنن و مبلغ رو عودت بدهند.گفتم یک جلسه بیشتر نمونده و باید بیای و جلسه آخرم رایگانه و مبلغی نیست که پس بده درحالیکه اینو از اول نگفته بود.بهشون گفتم مبلغم رو پس ندهی بازرس بهداشت میفرستم. از همه جا بلاکم کرده و روز بعد یک نفر خودش رو جا زده آگاهی که مثلا از من شکایت کرده و من رو از خبر کردن بازرس بهداشت منصرفم کردند.من الان پولم رو میخوام که هیچی از این دوره اموزش اصولی نشده و به خاطر کثیفی سالن شکایت کنم .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه پاسخ مناسب حقوقی می‌بایستی مدارک مرتبط تحت بررسی قرار گیرند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرفنظر از کثیفی یا تمیزی محل که روز اول دیدی و پذیرفتی، شما با هم توافق آموزش تجربی یا تئوری نمودید و انجام شده و دستمزد(اجرت) دریافت گردیده. و شکایتی متصور نیست