مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام من 22سالمه و با خواهر کوچکترم 3سال به تنهایی درخانه مادربزرگم در بوشهر زندگی می‌کردیم خودم معتاد بودم اما 3سال پیش ترک کردم الان بعداز 3سال برگشتم خانه ی بابام الان که من اینجام هر روز به یک بهانه ای میخواد من رو بیرون کنه و میخواد به زور منو بفرسته بوشهر که از خواهرم مراقبت کنم تازه نه نفقه من رو میده نه خواهرم یارانه ای هم که داریم خودش استفاده میکنه و کلا دو بار یارانه ازش گرفتم از نظرمالی هم بد نیست میتونه ازپس زندگی بربیاد خودش هم مصرف تریاک داره و فقط روزانه 500هزارتومان پول مواد میده اما برای من حاضر نیست یک وعده غذا بگیره ومن در اینجا کلا ی وعده ی غذایی دارم ولی بااین حال حاضر به رفتن نشدم و گفتم تا زمانی که برای من و خواهرم جای مناسب فراهم نکنه از اینجا نمیرم برای همین هم به خانواده مادرم زنگ زده که بیان من رو زوری برگردونن بوشهر برای همین آیا میتونم آن زمان برای اینکه منو از خونه بیرون کرده و میخوان منو بزور ببرن شکایت کنم ؟حق رو ب من میدن یا مجبورم میکنن برگردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بدوا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123

اگر افاقه نکرد طرح دعوا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص با پلیس اجتماعی تلفن 123 تماس بگیرید یا با یک وکیل در ارتباط باشید