مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام. طرف مقابل ما بابت 20 میلیون چک محکوم شد با اینکه بنده میدونم مال و اموال داره ولی بنام کسی دیگه ست. اومد اعسار داد. جلسه تشکیل شد قاضی فقط میگفت اموال باید بنامش باشه و هیچ کدوم از دلایل من که عکس و فیلم و ضبط صدا و اینا از اموالش داشتم قبول نمیکرد.. میخواستن قسطی کنن ولی مقدار مبلغ قسطش پایین بود ما قبول نکردیم.
سوالم اینجاست که آیا قاضی بمن میگفت قبول کن اگر نکنی میره استعلام و ‌‌... تا جوابش بیاد 6 ماه 8 ماه طول میکشه درست گفته یا میخواست منو بترسونه و متقاعد کنه؟؟؟
میخواستم ببینم جواب اعسار جلسه حدودا چقد طول میکشه بیاد؟؟
و آیا طرف یه وانت بنام خودش داره و خودش گفت حقوقش 6 میلیونه و اینچیزا ... اعسارش قبول میشه یا نمیشه بنظر شما؟؟

پاسخ ها :

مهدی محمدزاده

جناب آقای مهدی محمدزاده :

استعلام نهایتش بیس روز طول میکشه.درصورتی که اقرار به داشتن اموال نقد یاغیره کند باید اعسارش رد بشود.وانت هم قابل توقیفه