مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

باسلام و عرض خسته نباشید. همسر بنده مدت 50 روز است که به خانه مادرش رفته و منزل را ترک کرده و می گوید مهریه ام را بده ولی هنوز شکایت نکرده و میگوید نفقه ام را بده ؛ سوال بنده این است که ایا بنده عدم تمکین ایشان را بدهم بهتر است یا صبر کنم خانمم تقاضای مهریه کند بعد اعلام کنم و اینکه بعنوان نفقه مبلغی را برای ایشان واریز کنم البته عابر بانک ملی من نزد ایشان بود که مبلغ یک میلیون تومان 5فروردین برایش واریز کردم فقط نمیدانم تقدم یا تاخر اینکه ایشان اول تقاضای مهریه و نفقه کند یا اینکه بنده ابتدا عدم تمکین بدهم و ترک خانه تاثیری در پرونده دارد یا خیر یا همان همزمان هم میشود
باتشکر از شما

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام بدوا اظهار نامه برای برگشت به منزل برای ایشان ارسال دارید و چنانچه عمل به وظایف زناشوئی ننموده از طریق دادگاه درخواست تمکیل مطرح نمائید . در صورت عدم تمکین از شما نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت .