مشاوره حقوقی رایگان - دخالت پدرزن و پشیمونی دختر بعد عقد

سلام. بنده یک سال عقد کردم بعد عقد خانومم با من اصلا نه حرف نمیزد میرفتمم دنبالش بریم بیرون میگفت چرا میای دنبالم امادگیشو ندارم. بعد پشت گوشی با من حرف نمیزد همش میگفت اس بده. این سرد بودناش باعث شد برم با باباش حرف بزنم ببینم چرا اینجوری میکنه رفتم صحبت کنم ماجرارو گفتم باباش برگشت گفت دخترم گوشیش دست من بوده من جوابتو میدادم بعدشم دو راه بیشتر نداری الان طلاق بدی نصف مهریه میرسه بعدا کامل میرسه چیزی نگفتم ناراحت بلند شدم اومدم خونه تا با ریش سفید برم ببینم مشکلشون چیه با ریش سفید رفتم خونشون باباش پیش بزرگترام دست روم بلند کرد و گفت تو اینجا زن نداری طرف مقابلت منم. منم مهریه دخترمو میخوام همه تو این کارن پول کنار گذاشتم وکیل بگیرم خرجش کنم تا قرون اخر مهریشو ازت بگیرم. منم یه بچه کارگرم موندم چکار کنم خواهشا کمکم کنید شب و روزم یکی شده فقط سریع کمکم کنید ممنون میشم. بدون مهریه تمومش کنم

پاسخ ها :

پرسشگر :

خواهشا راهنماییم کنین موندم چکار کنم

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا دادخواست الزام به تمکین بده ، بعد راضیش کن به طلاق توافقی