مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله به نرخ روز

در صورت مطالبه ثمن معامله به نرخ روز با جلب نظر کارشناس در ردیف خواسته ، به دلیل بطلان معامله میزان مبلغ رو علی الحساب چطور محاسبه کنید آیا علی الحساب حداقل به میزان ثمن درج شده در معامله باید ذکر کنیم؟ ثمن معامله در سال 97 ، 160 میلیون بوده (در این صورت هزینه دادرسی بسیار میشود)
و یا چون نرخ به روز ثمن مشخص نیست و مقدار دقیق آن با جلب نظر کارشناس مشخص میشه آیا می‌شود فعلا مقوم کرد به پایین تر از میزان ثمن (160میلیون تومان )درج شده در معامله ؟ مثلا 20 میلیون تومان ؟
آیا ایرادی وارد نمی‌شود که حداقل میزان ثمنی که مشخص بوده(160 میلیون تومان )و باید فعلا همون مبلغ درج بشه در دادخواست؟
(مطمئن هستم که اگر اعسار از هزینه دادرسی هم بدهم با توجه به استعلامات رد می‌شود )

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان محجور نباشند و وکالت‌نامه اعتبار داشته باشد بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید دا‌دخواست استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید