مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ارثی

باسلام و ارادت فراوان.
خدمت شما عارضم من یک زمینی روسال 87خریداری کردم ازیک آقایی که ازطرف خانواده برادروخواهر و مادرش ودوتاازعموهاشون وکالت تام به او دادن ورضایت نامه هم بعدازوکالت به او دادن حالابعدازگذشت پانزده سال خانواده وکسانیکه به او وکالت دادن میتونن شکایت کنن وزمینهاروازمن پس بگیرند؟ ممنونم میشم واینکه لطفابگید چه مدارکی بایدمیگرفتم که خیالم راحت میبود؟
آیا قانونن میتونن از من پس بگیرن یانه لطفا راهنمایی کنیدمچکرم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اثبات مالکیت علیه همشون بدهین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط متن وکالت نامه شما دارد باید خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد