مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه از منزل

سلام،،من حدود 6ماه هست که درخواست طلاق دادم و در مراحل دادگاه هستیم و خانم هم از خونه نمیرود چون میدونم تا مهریه اش تعیین نشده نمیتونم از خونه بیرونش کنم و این خانم هرروز سعی در تحریک من دارد که کتکش بزنم،تا جایی که الان میگه من هرجایی بخواهم برم میروم و حتی اگر دوست پسرهم بگیرم تو هیچ غلطی نمیتونی بکنی. آیا طبق قانون من میتونم این خانم رو از خونه بیرون کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما اختیار منزل خود را دارید و می‌توانید زوجه را در منزل نگه دارید یا از خانه بیرون نمائید.
مهریه ارتباطی به اخراج زوجه از منزل ندارد.