مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند ملک خریداری شده با صاحب سند متوفی

سلام
من زمینی رو خریداری کردم و قبل از تنظیم سند، فروشنده فوت کرد و وراث همکاری نکردند و من هم شکایت کردم و تمامی مراحل طی شد و راس دادگاه تجدید نظر هم به نفع من صادر شده و قطعی هست...الان برای تنظیم سند باید چی کار کنم؟ محضر میگه باید برود اجرای احکام...چطوری پیگیری کنم لطفا کمک کنید مادرم مریض هست باید زودتر سند بزنم بفروشم

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید از طریق دفاتر خدمات قضایی تقاضای صدور اجرائیه نمایید