مشاوره حقوقی رایگان - تحویل و تصرف املاک موجود در تقسیم نامه

طی دادخواستی در سال 1392 اینجانب اجرای مفاد تقسیم نامه ای مشاعی مورخه سال 1369 که اصالتش طی حکمی احراز شده بود را خواستم و دادگاه بدوی در سال 92 حکم به اجرای مفاد تقسیم نامه صادر و در استان آ .ش قطعی گردید و بعد از آن پرونده اجرائیه باز شد و هیآت کارشناسان املاک موجود در تقسیم نامه را تقسیم و با دستور قضایی و همراه با ضابطین قضایی سهم بنده که یکی از وراث مرحوم پدر بزرگم بودم را تحویل دادند و 4سال پیش با حفظ کاربری تصرف نمودم. سایر وراث (عموهای بنده) طی دادخواستی ابطال تقسیم نامه را خواستند اما دادگاه بدوی از طریق بند 6 ماده 84 ق.آ.د دادخواست را رد و قرار عدم استماع صادر و در استان قطعی شد. و دوباره نیز از شعبه ای دیگر دادخواست ابطال خواستند و آن هم در دادگاه رد شد و قطعی گردید. و درآخر در سال 96 دادخواست تقسیم یا فروش املاک در تقسیم نامه را دادند که دادگاه بدوی طبق ماده 84 آ.د خواسته را رد کرد اما تجدیدنظر قرار بدوی را نقض و دستور رسیدگی ماهوی را داد (در دستور تجدید نظر به مشاعی بودن املاک بین دو برادر و بنده(که پدرم فوت نموده )، که هنوز تقسیم نشده است اشاره شده بود) «درحالی که طی حکم به اجرای تقسیم، تقسیم نامه درسال 92 املاک را از طریق اجرائیه تحویل و تصرف و با حفظ کاربری آباد نموده ام» و در نهایت دادگاه بدوی به تبعیت از تجدید نظر کارشناس را جهت ارزیابی املاک در تقسیم نامه معرفی و کارشناس نیز بر اساس ق.حفظ کاربری اراضی نظر به فروش را میدهد و دادگاه بدوی حکم فروش را میدهد. و هنوز در تجدید نظر قطعی نشده است ؟ حالا سؤال بنده این است ماده 84 و 376 ق آ د حکم آخری را نقض میکند یا نه ؟ با نهایت سپاس

پاسخ ها :

پرسشگر :

تقسیم نامه مورخه سال 1369 را دو پسر و مرحوم پدر بنده و دو دختر که پنج ورث بودن مفاد تقسیم نامه را قبول و امضاء کرده اند . با سپاس

تقسیم نامه