مشاوره حقوقی رایگان - عدم درج تاریخ پرداخت در قرارداد فسخ

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده یک واحد آپارتمان به آقایی فروختم ، یک سوم ثمن رو نقد گرفتم و به علت پاس نشدن چک هاشون توی بنگاه به صورت توافقی یک برگه نوشتیم تحت عنوان فسخ و اقاله قرارداد فروش و در انتها تاریخی معین نکردیم برای پرداخت یک سوم پولی که اول کار به صورت نقد گرفتم و چکی هم ندادم.( به صورت شفاهی عنوان شد هر موقع خونه رو فروختم پرداخت کنم چون با پولی که دریافت کرده بودم خودم مجدد خرید کردم) . با توجه به اینکه مقصر اصلی فسخ ایشون بودن و من حتی چندین روز بهشون مهلت دادم و در انتها چون خودم جایی دیگه خرید کرده بودم مجبور به فسخ توافقی شدیم، الان چند روز گذشته و خریدار مدام تماس میگیره و میگه من زود تر پولمو میخوام... میخوام بدونم فسخ قرارداد بدون مشخص کردن تاریخ عودت پول صحیحه؟ یعنی ایرادی به فسخ وارد نیست؟ و اگر خریدار بخواهد شکایت کند من باید پول رو در چه زمانی پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

با سلام.
خیر ایرادی به فسخ وارد نیست. به محض فسخ می بایست ثمن را مسترد کنید مگر توافقی وجود داشته باشه.
اخلاقا پول رو زودتر بهشون بدید که بیش از این متضرر نشن