مشاوره حقوقی رایگان - فروش وی پی ان؟

سلام ببخشین من یه مدت وی پی آن میفروختم و یه شخصی پیام داد و شماره کارت خاست که دادم بهش و دیدم حسابم مسدود شده الان رفتم پست بانک میگه نمیدونیم دلیلش چیه نمیشه درست شد باید بانک مرکزی بری آیا برم جرمی چیزی نداره ؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از بانک بپرس دستور چه مرجعی و از کدام شهر روی مسدودی حساب بوده بعد بیا تا بقیه اش را بگم

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
فروش وی پی ان جرم است. مسدودی حساب شما اگر به دستور مقام قضایی باشد در سیستم بانک مشخص میگردد .