مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام همسر من پزشک و کارمند دولت با 23 سال سابقه هست .ایشون یک حقوق ثابت دارند و بیشتر از یکساله که مشاوره تلفنی از طریق یک اپلیکیشن معتبر می دهند و در ماه حداقل 60 میلیون از این طریق درآمد دارند .در صورت اقدام من برای مهریه و نفقه بعد 20 سال زندگی آیا دادگاه فقط حقوق ثابت ایشون رو ملاک قرار میده یا این درآمد ثابتی که بیش از یکساله دارند رو هم لحاظ میکنه ؟.ایشون بعد واریز هرگونه وجهی به حسابشون پول رو به حساب خانوادش انتقال میده .آیا این امر برای دادگاه مهمه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باید طی یک لایحه این موضوع را به اطلاع دادگاه برسانید و درخواست استعلام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادگاه به موجودی فعلی حساب بانکی همسرتان توجه نمی‌نماید بلکه تراکنش‌های یکسال اخیر ایشان را استعلام می‌نماید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

برای توقیف اموال، هر آنچه وارد حساب نامبرده شود بلافاصله توقیف می‌شود برای تقسیم نیز درآمد وی از طریق مشاوره تلفنی، لحاظ می شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اموالی که به نام ایشان است قابل توقیف است لذا پولی که به حسابشان واریز شود در صورتی که موجود نباشد قابل توقیف نیست

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگر قابل استعلام باشه میشه تعدیل مرد مهریه را