مشاوره حقوقی رایگان - وکالت در طلاق

سلام وقت بخیر
خانمی هستم که درخواست طلاق دادم ودر تجدیدنظر رای طلاق نگرفتم وهنوز 20 روز وقت اعتراض داره که برود دیوان.
حالا از شوهرم وکالت در طلاق گرفتم ،آیا میتونم این وکالت رو در وقت اعتراض بزارم روی پرونده طلاق ،یا باید براساس وکالت طلاق جداگانه درخواست طلاق داد؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر نیاز نیست اگر متنی تخصصی تنظیم گردیده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به اقدام جداگانه است و دادخواست جدید به استناد وکالت به ثبت برسانید‌.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بستگی داره که دادخواست طلاق ات به چه روشی بوده

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به جای شوهرت وکیل بگیری و دادخواست جدید بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
فرجام خواهی ننمایید
شما باید الزاما به وکیل دادگستری مراجعه نمایید و با داشتن وکالتنامه در طلاق ، دادخواست طلاق توافقی مطرح گردد
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بر اساس وکالت در طلاقی که دارید می‌توانید موضوع را پیگیری و طلاق را نهایی کنید نگران موضوع نباشید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

هر زمان می توانید با اون وکالتنامه وکیل بگیرید و از اختیاراتش استفاده کنه