مشاوره حقوقی رایگان - حضانت خواهر

سلام وقتی بخیر من یک خاهر کوچیک دارم که 23 سال سن دار و خودمم 25 و یک مرد شاغل هستم و در یک خونواده پر جمیعیت زندگی می‌کنیم و خواهر مورد ازیت پدر و مادر غرار میگیره و اپسردگی هم داره میخاستم بدونم میتونم از راه قانونی خودم حصانت خواهرم بگیرم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به سن قانونی ایشان خودشان می توانند در مورد زندگیشان تصمیم‌گیری کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است حضانت منتفی است
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ولی پیچیده است کار وکیل است
اما شما همین الان هم میتونید خواهرتان را نزد خود ببرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما قبلا پاسخ داده شده است

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

خواهرتان از سن حضانت خارجه ...هر جا دوست داشته باشه زندگی می کنه ...مگه اینکه محجور باشه که لون وقت با قیم خواهد بود