مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار ملک مجاور در اثر تخریب ملک

با سلام ما قصد تخریب ساختمان خود راداریم و دیوار حیاط همسایه چسبیده به دیوار ما حتما با این تخریب فروخواهد ریخت هر چقدر هم تعهد محضری و چک تضمین و هر شرایطی پیشنهاد میدهیم که خودمان دوباره درستش خواهیم کرد قبول نکرده و تهدید به شکایت میکنند البته تامین دلیل هم کرده ایم که دیوار آن ها بدون درنظرگرفتن درزانقطاع و بدون پایه روی موزاییک کار شده و حتما فرو خواهد ریخت سوال این بود که میتوانیم کار راشروع کنیم و در صورت شکایت آن ها چه خواهد شد البته که ما از بازسازی سرباز نمیزنیم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حتی در صورت تخریب ملک ایشان، قادر به ممانعت از ایجاد حق شما نیست ولی لازم است از طریق محکمه حکم به تخریب دیوار خودتان بگیرید و تمام موازین قانونی با نظر کارشناس را انجام دهید نگران نباشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید دیوار او را با دیوار خودتان همزمان تخریب کنید و فورا برای او دیوار بکشید