مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

من تصادف کرده بودم خون ریزی مغزی کرده بودم باتشخیص متخصص جراح جراحی جمجمه کرده بود من رفته بودم کمابعد چهل روز بهوش آمدم دیدم نصف جمجمه نیست دیدم گذاشته داخل شکم بعد ده روز مرخص کرد دکتر من نمی توانستم راه برم بعدیک ماه توانستم راه برم بعد دوماه جمجه گذاشت سرجاش از روزی که تونستم راه برم همین که غدا می‌خورم باید بلافاصله برم سرویس بهداشتی من میرفتم هی پزشک قانونی هی مرخصی می داد من میگفتم اسهال می فرستاد به احصاب روان تااین که دوا کردم گفتم من اسهال من سبزوار فرستاد به مشهد مشهد می گفت بردگتری رفتی نامه بیارم می‌آمدم دگترم نامه میدادتا که دوباره. فرستاد سبزوار جواب نگرفتم دیدم گفته دیگه نیاز به معاینه ندارد من آنقدر هی میفرستاد اینو انورکه یادم رفته بود بگه حس بویایی ازدست رفته چشاییم ضعیف شده حالا به نظر پزشگی احتراز کردم باید چکار کنم بیست روز جواب پزشک قانونی آمده

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که به نظریه پزشکی قانونی اعتراض دارید می‌توانید مجدداً اعتراض خود را مطرح نمایید محدودیتی از این باب در قانون پیش بینی نشده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اعلام نمایید که شما دچار بیماری جدید ناشی از آسیب سابق شده اید
و درخواست ارجاع مجدد به پزشکی قانونی را نمایید
و

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

این بحثها تخصصی است و اگر سایر پزشکان متخصص مغز و اعصاب شیوه عمل و تجویز ایشان را تایید کنند پس تقصیری متوجه اش نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که به نظریه پزشکی قانونی اعتراضی داشته باشید می‌توانید آن را ثبت نموده و منتظر رسیدگی در کمیسیون سه نفره پزشکی باشید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اعتراض به نتیجه پزشکی قانونی نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر به جواب پزشکی قانونی اعتراض دارید اعتراض خود را ثبت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر مستدل و مستند اعتراض کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام حتما اعتراض خود را به پزشکی قانونی ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع باید توسط پزشک متخصص بررسی شود تا اظهار نظر گردد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

تحت نظارت یک وکیل دادگستری لایحه تخصصی تنظیم گردپ