مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

من هچدماه قبل تصادف کرده بودم خون ریزی مغزی کرده بودم باتشخیص متخصص جراح جراحی جمجمه کرده بود من رفته بودم کمابعد چهل روز بهوش آمدم دیدم نصف جمجمه نیست دیدم گذاشته داخل شکم بعد ده روز مرخص کرد دکتر من نمی توانستم راه برم بعدیک ماه توانستم راه برم بعد دوماه جمجه گذاشت سرجاش از روزی که تونستم راه برم همین که غدا می‌خورم باید بلافاصله برم سرویس بهداشتی من میرفتم هی پزشک قانونی هی مرخصی می داد من میگفتم اسهال می فرستاد به احصاب روان تااین که دوا کردم گفتم من اسهال من سبزوار فرستاد به مشهد مشهد می گفت بردگتری رفتی نامه بیارم می‌آمدم دگترم نامه میدادتا که دوباره. فرستاد سبزوار جواب نگرفتم دیدم گفته دیگه نیاز به معاینه ندارد من آنقدر هی میفرستاد اینو انورکه یادم رفته بود بگه حس بویایی ازدست رفته چشاییم ضعیف شده هنوز اَسهالم خوب نشده حالا به نظر پزشگی احتراز کردم باید چکار کنم بیست روز جواب پزشک قانونی آمده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید
و اعلام نمایید ‌که جدیدا دچار بیماری های جدید شده اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید و مشکلات جدید را با مستندات به دادگاه ارائه کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است موضوع توسط متخصص امر تصادفات پیگیری گردد