مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلب

سلام
فردی به من بدهکار بوده و مبلغ رو برای بنده شبا کرده و رسید انتقال رو فرستاده و بعد از 4 ساعت پول مجدد به حساب خود شخص بدهکار برگشته
از طرف بانک پیگیری کردم خود بانک باهاشون تماس گرفتن و حدود 60درصد طلب رو 5 میلیون
5 میلیون واریز کردن و الان 20 روزه که دیگه جواب تلفن رو نمیدن و اخرین بار گفتن که مابقی پول رو پس نمیدن
امکانش هست راهنمایی بفرمایید که چطور به مابقی پولم برسم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه مطابق ماده 156 قانون آیین دادرسی مدنی برای ایشان ارسال نمایید در صورتی که توجهی ننمود طرح دعوی مطالبه مابقی وجه نمایید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

با مستندات و دلایل و شهود دادخواست مطالبه وجه بدهین

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست مطالبه وجه باقی مانده از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بدوا اظهارنامه تخصصی ارسال و سپس دادخواست متناسب مطرح گردد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
به استناد اسناد واریزی خود به حساب ایشان و نیز به استناد مبلغ شبا شده و رسید و گواهی برگشت پول به حساب خود فرد از بانک، در دادگاه میتوانید طلب خود را ثابت نمایید لذا ابتدائاً با ارسال اظهارنامه و شرح دقیق ماوقع داخل آن، وحه باقیمانده را از ایشان رسماً مطالبه نمایید و سپس به استناد اسناد واریزی 60 درصد از مبلغ، نسبت به 40 درصد مابقی با خسارت تاخیر تادیه آن از تاریخ ارسال اظهارنامه، دادخواست حقوقی مطالبه وجه به دادگاه تقدیم نمایید.

درصورتیکه برای تنظیم دادخواست مناسب، احتیاج به قلم وکیل دارید، به وکیل منتخب خود ایمیل بدهید یا تماس بگیرید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید و میزان باقیمانده را مطالبه نمایید