مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام خسته نباشید ببخشید من حین خدمت ساعت 5 صبح موقع زدن بیداری با دوتا سرباز به علت اینکه با فحش و ناسزا منو بیدار کردن درگیر شدم و دستم اسیب دید و 16 بخیه خورد طی درگیری نمیدونم چیشد اونا هولم دادم یا دستم خودم خاسم بزنم ب اون نخرد و تعادلم ب هم زدم خورد به شیشه الان پزشک قانونی دوتا زخم حارصه نوشته و یک دامیه خاستم ببینم بیمه و غرامت به جز دیه به من میرسه یا نه. جواب دیه بعد از پزشک قانونی چقد طول میکشه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به احراز رابطه علیت حادثه دارد که خود سبب باشید یا غیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدت زمان قابل پیش بینی دقیق نمی باشد
در خصوص سوال دیگر بستگی به احراز سببیت دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بستگی به رابطه سببیت دارد بهرحال اگر خود سبب حادثه باشید که غرامت داده نمی شود به حوادث حین خدمت غرامت داده میشود حادثه هم ارادی که اتفاق نمی افتد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مدت زمان مشخصی قابل پیشبینی نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که ثابت گردد عمد و اراده‌ای در کار بوده بیمه هیچ هزینه‌ای نمی‌پردازد اما اگر غیر ارادی باشد می‌توانید مطالبه از آن دو سرباز و اداره بیمه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخص و معینی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد‌.