مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ثمن معامله توسط شخص ثالث

با سلام
اگر در معامله ایی خریدار بخواهد ثمن معامله توسط شخص یا اشخاص دیگر پرداخت کند
در مبایعه نامه چه مطلبی نوشته شود که در آینده شخص یا اشخاص ثالثی که ثمن معامله را بصورت انتقال به حساب فروشنده انجام داده اند، مدعی نشود.
به طور مثال فردی خریدار آپارتمانی است و برای خرید آپارتمان دلار نقدی به صرافی میفروشد و میخواهد از طریق انتقال از حساب صرافی ثمن معامله را پرداخت نماید.

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

عین مطلب در قرارداد ذکر گردد که ثمن معامله به درخواست خریدار از طریق فلان شخص پرداخت خواهد گردید.